De Voorwaarden en het Huishoudelijk Regelement

Voorwaarden

Reservering en bevestiging
U kunt een reservering bij voorkeur per e-mail, maar ook telefonisch aanvragen. Beschikbaarheid zal per e-mail worden bevestigd. Indien u dit omzet in een definitieve reservering, gaat u automatisch akkoord met de Voorwaarden het Huishoudelijk Reglement.

Betaling
De verblijfskosten dienen vooraf te worden overgemaakt op bankrekeningnummer
NL93 TRIO 0197 6562 34 ten name van C en H Janssen o.v.v. naam en reserveringsdatum ofwel bij aankomst contant te worden voldaan.
De verblijfskosten zijn inclusief BTW en toeristenbelasting à €0,92 pppn.

Annulering
Tot een week voor aankomst kan de kamer kostenloos worden geannuleerd en zal het reeds betaalde bedrag worden geretourneerd.
Bij annulering minder dan 7 dagen maar meer dan 3 dagen voor de dag van aankomst is 50% van de totale verblijfskosten verschuldigd.
Bij annulering meer dan 24 uur voor de dag van aankomst is 85% van de totale verblijfskosten verschuldigd.
Bij annulering 24 uur of minder voor de dag van aankomst is 100% van de totale verblijfskosten verschuldigd.
B&B De Hof van Hoeven heeft steeds het recht meer dan 48 uur voorafgaande aan het vroegste aankomsttijdstip (15.00 uur) van de gemelde aankomstdatum de definitieve reservering zonder opgaaf van redenen in te trekken onder terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het reeds betaalde bedrag dient de annulering tijdig per brief of e-mail te worden doorgegeven.

Wij behouden ons het recht om reserveringen, zonder opgaaf van redenen, te weigeren en/of te annuleren.

 

Huishoudelijk reglement

Aankomst en vertrek

Inchecken: van 15.00 tot 18.00 uur (of anders na overleg)

Uitchecken: voor 11.00 uur (of anders na overleg)

U kunt natuurlijk wel uw bagage alvast even bij ons afgeven. Als uw kamer al gereed is kunt u eerder ‘inchecken’.

Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Één huisdier is toegestaan in overleg. Het dier mag op de kamer, maar niet in of op het bed. Indien u een huisdier meeneemt, worden €10 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Tijdens het verblijf

Het ontbijt mag gebruikt worden op de kamer, in onze eetkamer of in de tuin.
In het weekend van 8.30 tot 10.00 uur, maandag tot en met vrijdag 7.30 tot 9.30 uur.

U bent welkom om te genieten van onze tuin en onze ezels. Onze dieren mogen in overleg gevoerd en/of verzorgd worden.

De kamer dient netjes te worden gehouden. Gebruikers dienen geluidsoverlast in en voor de kamer te voorkomen.

Gebruik door derden van de bed & breakfast is niet toegestaan.

Roken en het branden van kaarsen in de kamer zijn niet toegestaan.

De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.
Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in B&B De Hof van Hoeven zijn voor rekening van de gebruikers.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de beheerder dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.

Gasten dienen instructies van de eigenaar op te volgen.

De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot B&B De Hof van Hoeven ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

Klachten
De gast is steeds gerechtigd zijn grieven middels een klacht aan de B&B De Hof van Hoeven voor te leggen. B&B De Hof van Hoeven dient een klacht steeds adequaat en met bekwame spoed te behandelen, aldus dat de klacht naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid wordt behandeld.

Privacy
De B&B De Hof van Hoeven zal alle aan haar verstrekte of bekend geworden persoonsgegevens uitsluitend voor het verplichte nachtregister gebruiken, vertrouwelijk behandelen en niet vrijelijk aan derden ter beschikking stellen.

Heeft u vragen over de huisregels of onze voorwaarden, neem dan beslist even contact met ons op. Wij staan open voor vragen én aanvullingen!